UFO och andra fenomen i ny syn; 20100624-08.40

 

Mina läsare:

 

Under arbetet med att finna bevis för min åsikt rörande händelserna i Kinnekulle-Lidköping 74 fick jag hjälp av flera helt nya specialister. Naturligtvis hade jag också hjälp av mitt omfattande nätverk med kontaktpersoner.

 

När den centrala arbetsgruppen samlades chockades samtliga över de nya intryck som framkom. En sak tyckte jag personligen var speciellt märklig, det var att alla i gruppen var rörande eniga en sak; att Ufo- fenomenet har en fast central koppling till det Andliga området, observera att jag inte nämner ordet religion.

 

När det gäller de i mitt nätverk ingående kontaktpersonerna har det förvånat mig mycket att någon enstaka person innehar ovanligt, speciell och hög kunskapsnivå men märkligt nog är den blygsammaste av alla kontaktpersoner.

 

Jag är också förvånad över att jag inte själv tidigare insett att jag bland mina kontaktpersoner haft sådana, med så uppseendeväckande hög kunskapsnivå.

 

Det kan förefalla felaktigt att använda 35 år till att söka efter bevis för en åsikt, men så är definitivt inte fallet. Sökandet har inte bara gett mig mina bevis utan  har också gett mig kunskaper som är jämförbara med de höga, i behörighetsgrad.

 

Med bästa hälsninar till mina läsare.

Henry Svensson

Ufoinstitutet

Mariestad

 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0