ÄR INTERNET EN BRA FÖRVARINGSPLATS FÖR VÅRA HEMLIGHETER???

 

MINA LÄSARE

 

 

När man studerar internet, frågar man sig, är internet en bra förvaringsplats för våra hemligheter. Jag har insett, att kunniga Dataspecialister med lång vana vid internet, mycket väl kan trolla fram hemligheter av många slag ur internet.

 

När det handlar om vanligt skvaller och förtal är det ju en mycket låg nivå på dessa hemligheter, men ju längre man går ju högre upp kan man komma.

 

Själv inser jag i dag att denna möjlighet att knäcka hemligheter utgör en allvarlig fara inte bara för Landet,den enskilda individen som för företag och myndigheter av alla slag.

 

Över hela vårt land, finns olika slags hemligheter, små och stora. När man nu inser att allt finns tillgängligt på internet, inser man ju att en slagkraftig fungerande skyddsstyrka måste skapas, som kan skydda i de situationer som kan uppkomma.

 

Var och en måste ju förstå, vad som skulle kunna hända om hänsynslösa, hämndlystna personer, skulle intressera sig för dessa förhållanden.

Internet är ingen bra förvaringsplats för landets hemligheter. Jag har faktiskt funderat på detta sedan jag själv fått information på nätet av detta slag.

 

För de personer som vill skada myndigheter, företag och personer är detta en gottebutik av ovanliga dimensioner.

 

 

Med utomordentligt välvilliga

hälsningar till mina läsare.

Henry Svensson

Ufoinstitutet

Mariestad



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0