UFO, Synpunkter allmänt: Juni 24, 07.13

 


En av mina vänner sa en gång: Vad vore vi utan tefat?


Ja det kanske man kan fråga sig. Tefaten har betytt mycket för många. Många har lärt sig hantera svenska i tal och skrift, på ett annat sätt än vad som i annat fall varit möjligt.Det våldsamma engagemanget har väl kanske sina avigsidor. Det handlar ju om spännande och äventyrliga saker. Det fullständigt helt oväntade, kan möta oss bakom nästa gathörn. Om man spetsar till frågan. Är intresset bra, eller dåligt. Vad får vi då för svar?

 

Jag har inte träffat någon, som har varit glad över sina upplevelser. Jag har däremot träffat de som fått svåra problem.

 

Bilföraren som krockar med farkosten, förlorar talförmågan och drabbas av svår trauma, läggs in på psyksjukhus.

 

Och observatören som går fram till den landade farkosten och lägger båda händerna på den. Båda händerna skadas med svåra smärtor och måste genomgå speciell operation.

H står utanför sin bil och spanar efter farkoster. Ser en tefatsliknande farkost komma på låg höjd, och landar på marken nära honom. H ser in genom den öppna dörren i farkosten och ser något därinne. H får psykisk kollaps.

 

Nej helt ofarligt är inte umgänget med farkosterna som inte finns, och inte får finnas. Det finns ingen anledning att förneka detta.

 

I denna situation kan kanske också fråga sig, hur kan man få svåra upplevelser av något som inte finns?

 

Bara ett sådant faktum, att många av de som sysslat med frågan, synes bli ovänner för livet, borde väl uppmärksammas.

 

Det finns ingen anledning att dölja dessa avigsidor av detta besynnerliga fenomen som intresserar så många i USA, men är bannlyst i Sverige.

 

När man lägger samman plus och minus får man inte glömma de skador som tillfogas svenska myndigheter genom att de under femtio år tydligen tvingats uttala sig helt avvisande till ett stort allt för uppenbart problem.

 

Tilltro till myndighet, är en nödvändighet. Skulle misstro bli allmän, påverkar det hela vårt samhälle negativt.

 

Denna sida av Ufo- frågan hör man sällan beröras därför har jag gjort det nu.

 

Efter som uppenbarligen de flesta människor i Sverige inte alls tror på de befängda farkosternas närvaro så kan ingen heller skadas av min information.

 

Henry Svensson


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0